Gogosari in otet

de La Ancuta in Muraturi, 19 Sep 2011 | 9787 vizualizari

 

Astazi revin cu o reteta din ciclul "conserve pentru iarna", gogosarii in otet.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet
  • 4 linguri sare
  • hrean
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Curatam gogosarul si il taiem sferturi.
Amestecam zaharul cu sarea si otetul si turnam peste gogosar. Lasam sa stea 5-6 ore, amestecand din cand in cand.

In borcanelele spalate si sterilizate punem ateva bucatele de hrean curatat iar apoi asezam bucatile de gogosar. Eu am pus si cateva buchetele de conopida.

Punem in fiecare borcan cateva boabe de piper si de mustar iar apoi umplem borcanele cu zeama in care au stat gogosarii.

Capsam borcanele si le depozitam in pivnita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

20.09.2011, 17:21

Ruxy mie reteta asta imi place cel mai mult. Nu sunt nici prea dulci, nici prea acri

La Ancuta 1

20.09.2011, 17:22

Diana n-am ce-i face: sunt cu zahar destul de mult

RuxyRux 1

20.09.2011, 17:55

Sunt sigura ca sunt perfecti...eu mai dulci ii tolerez insa mai acri sa nu-i vad

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet